לןגן

סלט טונה

מאת: Rina Brook, פורסם: 17/07/2015 | 16:54

תקציר המתכון: סלט טונה עשיר ומפנק

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מנקזים היטב את הטונה ומפוררים אותה בעזרת מזלג.

  2. קוצצים את הביצים, המלפפונים, הגמבה והבצל לחתיכות בינוניות.

  3. שמים בקערה את הטונה, הביצים, המלפפונים, הגמבה, הבצל והתירס ומערבבים.

  4. מוסיפים את המיונז לקערה, מערבבים ומגישים. בתאבון!