לןגן

שבלולי זעתר

מאת: שרה יוסף, פורסם: 03/11/2019 | 07:53
שבלולי זעתר

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את הבצק לילה במקרר או שעתיים על השיש

  2. לחתוך מלבן לרדד מעט בין 2 ניירות אפיה

  3. למרוח ביצה להוסיף מעל זעתר למרוח היטב לחתוך לרצועות ולגלגל לספירלה למרוח ביצה ולפזר מעט שומשום

  4. לאפות בתנור בחום 200 מעלות בערך חצי שעה עד לקבלת צבע חום יפה

  5. בהצלחה