לןגן

מרק חרירה

מאת: זהר מנדל, פורסם: 02/11/2019 | 17:30
מרק חרירה

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את הבצל ומגרדים את העגבניות, שוטפים את העדשים והחומוס

  2. מטגנים את הבצל, עד שמזהיב, מוסיפים עגבניות וממשיכים לטגן, מוסיפים את העדשים והחומוס והמים

  3. מתבלים, כולל מיץ הלימון ומבשלים כחצי שעה עד 45 דקות

  4. מוסיפים 2 חופנים של אטריות ביסלי ומבשלים עד שהאיטריות רכות

  5. בתאבון.

  6. מומלץ להוסיף עוד מיץ לימון בצלחת