לןגן

עוגת תפוזים רכה וטעימה

מאת: שרה יוסף, פורסם: 02/11/2019 | 09:53

תקציר המתכון: טעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפריד חלבונים וחלמונים

  2. בקערה לשים חלמונים עם חצי כוס סוכר ,אבקת אפיה ושמן ולערבב היטב להוסיף את הקמח והמים לסירוגין ולערבב להוסיף את החניך הלימון וגרידת הלימון ולעבב

  3. להקציף את החלבונים עם קורט מלח להוסיף את כוס הסוכר ולהקציף לקבלת קצף לא נוקשה

  4. להוסיף את החלבונים לקערת החלמונים ולקפל לאט כל פעם להוסיף קצת עד לקבלת בלילה חלקה

  5. לחמן תנור 180 מעלות

  6. לשמן תבנית ממש מעט שמן לפזר מעט סוכר וניל להוסיף את הבלילה

  7. אפשר להוסיף חצי כמות לפזר באמצע את הקישוט ומעל להוסיף את שאר הבלילה ,או להוסיף רק מעל העוגה ולקשקש עם מזלג ,לאפות בערך 45 דקות לבדוק עם סכין כשמוכן להוציא לקרר ואז לחלץ מהתבנית

  8. את תבנית העוגה להניח בתנור בתוך תבנית התנור

  9. בהצלחה