לןגן

עוף עם פיטריות וערמונים

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 01/11/2019 | 09:19
עוף עם פיטריות וערמונים

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל עד להשחמה .

  2. להוסיף פיטריות

  3. לטגן עוד 2-3 דקות .

  4. להניח את חלקי העוף הנקיים לטגן משני הצדדים

  5. לתבל

  6. להוסיף מים

  7. להביא למצב רתיחה ולהנמיך לבשל עד לריכוך של העוף.

  8. על להבה בינונית מכוסה

  9. להוסיף ערמונים

  10. ניתן להוסיף פילחי תפו׳א אם רוצים אז בערך באמצע הבישול להוסיף את התפוא להביא לרתיחה ולהנמיך שוב .