לןגן

קציצות בשר רכות ברוטב עגבניות ואפונה

מאת: דנית בצלאל, פורסם: 01/11/2019 | 09:06
קציצות בשר רכות ברוטב עגבניות ואפונה

תקציר המתכון: מתכון קליל וטעים שמתאים לכל בני הבית אפילו לתינוקות

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקציצות

לרוטב

אופן הכנה

  1. *לקציצות:*

  2. מגרדים בפומפיה דקה וסוחטים מהנוזלים

  3. קישוא

  4. תפוא

  5. בצל

  6. מוסיפים חצי קילו בשר טחון

  7. ביצה

  8. כף קוואקר

  9. כפית מלח

  10. חצי כפית פלפל שחור

  11. חצי כפית כמון

  12. מערבבים הכל לעיסה אחידה ומכניסים למקרר

  13. *לרוטב:*

  14. מטגנים בצל קצוץ

  15. מוסיפים כחצי שקית אפונה קפואה (שטופה ומסוננת)

  16. ומגרדים עגבניה אחת מערבבים ומוסיפים כוס מים רותחים

  17. מוסיפים חצי בקבוק עגבניות מרוכזות ללא סוכר

  18. מערבבים ומטבלים במלח פלפל ומעט כמון

  19. שהרוטב מוכן מוסיפים את הקציצות

  20. בתאבוןןןןן