לןגן

חטיפי דג סלמון מטוגן בפירורי לחם מעורב בתבלין פילדלפיה וטוסקנה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 31/10/2019 | 15:10
חטיפי דג סלמון מטוגן בפירורי לחם מעורב בתבלין פילדלפיה וטוסקנה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)סוחטים לימון על הדג

  2. ומשאירים כיום שלם אבל לא חובה שוטפים מסננים ומייבשים

  3. 2)מצפים את כל החתיכות בקמח

  4. 3) טובלים בביצה

  5. ומצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק מצד לצד עד להזהבה

  6. ומגישים עם רוטב צ'ילי או כל רוטב שאתם אוהבים 😋😋😋