תקציר המתכון: זהו סלט שלמדתי להכין מהשף רמי סויסה (דן גורמה מלפני כ-8 שנים), וזה אחד הסלטים האהוב עליי ועל משפחתי ביותר בכל ארוחת שבת, קליל ופשוט להכנה, אבל מפתיע בטעמים שלו ובכמות המחמאות שתקצרו בזכותו.
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מניחים את כל הירק, פירות ופיצוחים בקערה.
מערבבים את כל חומרי הוויניגרט היטב (אני שמה בתוך קופסה או צנצנת ומשקשקת היטב) יוצקים על הירק ומערבבים בעדינות.
הערות:
ניתן להוסיף קוביות פירות/שקדים גרוסים לסלט לפי מה שאוהבים.
בנוסף ניתן לשלב כל ירק ירוק לפי הטעם: חסה, שמיר, סלרי, רוקט, מעט נענע וכו'.
עדיף לאכול באותו יום, אם רוצים לשמור במקרר עדיף לוותר על החסה שמשחירה מהר וליבש את הירק לפני שקוצצים אותו