לןגן

סלט עלים ירוקים מנגו/רימונים וחמוציות

מאת: נעמה , פורסם: 31/10/2019 | 10:30
סלט עלים ירוקים מנגו/רימונים וחמוציות

תקציר המתכון: זהו סלט שלמדתי להכין מהשף רמי סויסה (דן גורמה מלפני כ-8 שנים), וזה אחד הסלטים האהוב עליי ועל משפחתי ביותר בכל ארוחת שבת, קליל ופשוט להכנה, אבל מפתיע בטעמים שלו ובכמות המחמאות שתקצרו בזכותו.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

חומרים ל-10 מנות

חומרים לוויניגרט

אופן הכנה

  1. מניחים את כל הירק, פירות ופיצוחים בקערה.

  2. מערבבים את כל חומרי הוויניגרט היטב (אני שמה בתוך קופסה או צנצנת ומשקשקת היטב) יוצקים על הירק ומערבבים בעדינות.

  3. הערות:

  4. ניתן להוסיף קוביות פירות/שקדים גרוסים לסלט לפי מה שאוהבים.

  5. בנוסף ניתן לשלב כל ירק ירוק לפי הטעם: חסה, שמיר, סלרי, רוקט, מעט נענע וכו'.

  6. עדיף לאכול באותו יום, אם רוצים לשמור במקרר עדיף לוותר על החסה שמשחירה מהר וליבש את הירק לפני שקוצצים אותו