לןגן

קרמשניט עם קצפת בטעם שוקולד

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 17/07/2015 | 02:45
קרמשניט עם קצפת בטעם שוקולד

תקציר המתכון: מילפה/קרמשניט או נפוליאון - הקינוח המהמם הזה ממולא בקצפת בטעם שוקולד :)

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 18, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

קרם למילוי

לקישוט

אופן הכנה

  1. לקחת חבילה בצק עלים ולחתוך ל-18 ריבועים שווים, לפזר מעל הכל מעט סוכר (זה יתן לבצק את הצבע הקרמלי היפה) ולהכניס לתנור על 180 מעלות למשך 20-25 דקות עד שיזהיב.

  2. בנתיים להקציף בקערה 500 מ"ל שמנת צמחית, 3 כפות סוכר ו-6 כפות אינסטנט פודינג בטעם שוקולד עד שמתקבלת קצפת יציבה.

  3. אחרי שהבצק התקרר , לחתוך כל ריבוע לחצי ולזלף את הקרם לבפנים. (השתמשתי בצנטר כוכב מספר 18 של אטקו) . מלמעלה לפזר אבקת סוכר בנדיבות :) !