לןגן

מרק עדשים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 30/10/2019 | 20:10
מרק עדשים

תקציר המתכון: מרק טעים מומלץ לימי החורף

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים מעט מוסיפים את העדשים וממשיכים לטגן עוד כמה דקות מוסיפים תבלינים ומים מערבבים מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה 30-45 דקות. טוחנים את המרק במוט בלנדר או במעבד מזון ומבשלים עוד 5 דקות.

  2. אוכלים עם אורז עם עדשים.