לןגן

קונוסים במילוי קצפת

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 16/07/2015 | 23:41
קונוסים במילוי קצפת

תקציר המתכון: קרמשניט/מילפה/נפוליאון - בכל שם הקינוח הזה מושלם ! והפעם ? בצורת קונוס ממולא קצפת ! 10 דקות הכנה, 25 דקות אפייה וגם לכם יש את הפינוק המושלם הזה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 14, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי קרם

לקישוט

אופן הכנה

  1. לקחת בצק עלים ולחתוך 6 רצועות לאורך (רצועה לכל קונוס) ואת שאר הבצק לחתוך באופן שווה למלבנים. להבריש מעט שמן על כל קונוס כדי שהבצק לא ידבק, ללפף על הקונוסים את הרצועות בצק , לפזר מעל הכל מעט סוכר (זה יתן לבצק את הצבע הקרמלי היפה) ולהכניס לתנור על 180 מעלות למשך 20-25 דקות עד שיזהיב.

  2. להקציף בקערה 500 מ"ל שמנת מתוקה, 6 כפות פודינג וניל ו-3 כפות סוכר עד שנהיית קצפת יציבה.

  3. להוציא את הבצק מהתנור , לתת לו להתקרר ולזלף את הקרם לתוך הקונוסים. לחצות כל מלבן באמצע ולזלף לתוכו את הקרם. (השתמשתי בצנטר כוכב מספר 18 של אטקו) לפזר מלמעלה אבקת סוכר בנדיבות !