לןגן

ביצת עין מהרי הרוקי

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 16/07/2015 | 23:20
ביצת עין מהרי הרוקי

תקציר המתכון: ארוחת הבוקר שלי התחילה עם " rocky mountain egg" בתוך לחם סיי-אה-בטה שהכנתי אתמול וואי וואי איזה טעם חלומי....

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 5 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחרוץ עיגול בקוטר של 4 סמ בלחם להוציא את הלחם שחרצנו החוצה ומה שתקבלו זה לחם עם חור ענק

  2. במחבת על אש בינונית להוסיף חמאה ולבשל לחצי דקה להניח את הפרוסה המחוררת והדיסק שהוצאנו לבשל כדקה ואז לשבור את הביצה בחור שיצרנו לפרוסה לבשל כחצי דקה נוספת להוסיף את השמן זית ולבשל עוד דקה נוספת להפוך בעדינות לצד השני ולבשל כחצי דקה להפוך לצד הקודם ולהגיש לצלחת

  3. לקשר עם גבינה עגבניות שרי ובזיליקום לבזוק מלח ופלפל לפי הטעם בתאבון ובהצלחה

  4. אה... ואת הדיסק שהוצאתן מהלחם.. תנשנשו לבנתיים