לןגן

חישוק גבינה

מאת: אתי ממן, פורסם: 16/07/2015 | 23:03
חישוק גבינה

תקציר המתכון: לעזאזל הקלוריות!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 3, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבצק

למלית גבינה

סירופ

אופן הכנה

  1. מערבבים את המצרכים של מילוי גבינה.

  2. בקערת מיקסר עם וו לישה לערבב קמח ושמרים, להוסיף סוכר, סוכר וניל, בקערה נוספת להמיס חמאה, להוסיף חלב, ביצים, חלמונים, מים, להוסיף לקערת הקמח ולערבל כ 5 דקות, לקראת סוף הלישה להוסיף מלח, לכסות בניילון את קערת המיקסר ולהכניס למקרר לכמה שעות, רצוי לילה (מתקבל בצק רך, זה בסדר, מתייצב במקרר במהלך התפיחה) לחלק את הבצק לשלושה חלקים, לקמח משטח עבודה, לרדד כל חלק לרוחב, למלא מתערובת הגבינה ולגלגל לנקניק, לחתוך חתיכות ברוחב כ 3 ס"מ, לסדר בתבנית עגולה צמוד לדופן (אפשר להשתמש בתבנית פאי מסיליקון).

  3. אופים בתנור 170 מעלות עד להזהבה, בינתיים מכינים את הסירופ, מברישים סירופ ומפזרים אבקת סוכר..

  4. להכנת גביניות, מכינים לפי המתכון הנ"ל, מניחים את הבצק בתבנית שקעים, מפזרים מעט צימוקים בהירים ואופים.