לןגן

בורקס בשר - מיטל

מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 28/10/2019 | 10:29

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנת בצל שחתכתי לקוביות במחבט, כאשר הוא מזהיב מעט מוסיפה את הבשר הטחון ומטגנת 2 דק' לערך עד שמשנה צבעו וכמעט מוכן ומפורר.

  2. מוסיפה את התבלינית, רסק, מים ורוטב הצ'ילי.

  3. מניחה בצד להתקררות.

  4. פותחת את הבצק עלים ומעט מרדדת.

  5. מנחיה במרכז את הבשר ומגלגלת וסוגרת מלמעלה.

  6. או מקפלת לבורקס לאחר שחתכתי בצדדים פסים ומקפלת אחד מצד שמאל ואחד מצד ימין עד לקצה השני שלו.

  7. מורחת חלמון טרוף ומפזרת מעל שומשום ומכניסה לתנור על 200 מעלות 45 דק' לערך.

  8. בתיאבון :)