לןגן

בנטאג'-קציצות תפוחי אדמה במילוי בשר טחון

מאת: חגית אלקבץ, פורסם: 16/07/2015 | 22:40
בנטאג'-קציצות תפוחי אדמה במילוי בשר טחון

תקציר המתכון: קציצות פתוחי אדמה ממולאות בבשר טחוו...הילדים מתים עלה

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 25, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים על גז את התפוחי אדמה ואת הביצים עד לריכוך מלא של התפוח אדמה והביצים שנעשות קשות מרסקים את התפוח אדמה ואת הביצים חותכים לקוביות ומתבלים בפלפל ומלח . קוצצים בצל ופטרוזיה ומוסיפים לבשר הטחון ומתבלים פלפל שחור מלח ובהרט.מכינים כופתאות וממלאים מעט מהבשר הטחון וסוגרים לצורת קציצה. את הקציצות תובלים בפירורים מוזהבים או בקמח ותובלים בביצה טרופה,ומטגנים בשמן לא עמוק 3-4 דק מכל צד. בתאבון חגית ..