לןגן

פתיתים אדומים בניחוח בזילוקום

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 26/10/2019 | 15:34
פתיתים אדומים בניחוח בזילוקום

תקציר המתכון: שווה וטעים..שילוב מנצח

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל בשמן עד לשקיפות להוסיף פתיתים ולטגן 5 דקות תוך כדי עירבוב להוסיף את התבלינים לערבב טוב להוסיף 4 כוסות מים רותחים לערבב לכסות לבשל 5 דקות לאחר מכן לערבב עם כף מעץ ואז לקחת כוס לשים את קובית הבזילוקים עם הכוס מים הנותרת לערבב ולשים בתוכה 2 כפות רסק ולערבב טוב ולשפוך לסיר פתיתים ..ולערבב להנמיך את האש ..לטעום אם עדיין קשה להוסיף עוד חצי כוס מים רותחים..בהצלחה❣