לןגן

עוגת ביסקויטים.

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 26/10/2019 | 08:16
עוגת ביסקויטים.

תקציר המתכון: עוגת ביסקויטים בשתי שכבות. פשוט וטעים.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף שמנות מתוקות עם איסטנט חלב סוכר לקצפת יציבה לקפל את הגבינות.

  2. לחלק ל2 קערות..בקערה אחת להוסיף שוקולד מריר מומס.אפשרי כף גדושה קקאו במקום השוקולד

  3. בקערית קטנה לשים חצי כוס חלב ולטבול את הבסקויטים לשניה ולשים בצפיפות בתבנית.

  4. לשטח את הקרם החום.

  5. לטבול שוב בסקויט בחלב ולשים בצפיםות מעל .

  6. לשטח את הקרם הלבן.

  7. לשים בהקפאה שעתיים לפחות.

  8. להמיס שוקלד מריר וחצי שמנת מתוקה

  9. במיקרוגל דקה לערבב ולשפוך מעל.

  10. להקפיא.

  11. שעתיים לפני ההגשה להוריד למקרר..