לןגן

פטה כבד

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 25/10/2019 | 09:37
פטה כבד

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לאחר צליית הכבד בגריל שזו דרך ההכשרה שלו

  2. להניח אותו במעבד מזון

  3. לחמם את. שמן בסיר שטוח

  4. לטגן את הבצל עד להשחמה

  5. לקרר מעט

  6. להוסיף למעבד המזון את הבצל עם השמן ביחד

  7. להוסיף 2 ביצים קשות

  8. לתבל קודם רק בפילפל מאחר והכבד צלוי עם הרבה מלח

  9. להפעיל את המעבד מזון עד לקבלת מחית חלקה

  10. לטעום ואם צריך להוסיף מלח ולתקן תיבול

  11. ניתן לחלק לקופסאות ולהקפיא וכל פעם להוציא להפשרה במקרר

  12. זה ממרח מאוד עדין ומתקלקל מהר

  13. מומלץ להגיש על צנימים ולקשט עם ריבת בצל או ריבת עגבניות שרי

  14. בהצלחה 🌹ציפורה🌹