צלעות כבס עם ערמונים
מאת: יפה כהן, פורסם: 21/10/2019 | 01:11
תקציר המתכון:
תבשיל חגיגי וקוצר מחמאות
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
קילו וחצי צלעות כבס או בשר כבס
-
או שניהם
-
שתי חבילות ערמונים
-
5 בצלים חתוכים לרצועות גס
-
פילפל שחור גרוס כפית
-
מלח 4 כפות שמן זית כי הבשר שומני לא צריך יותר
-
אפשר להוסיף פרות יבשים שזיפים
-
מישמיש
-
ולפזר בסיר
אופן הכנה
-
לטגן קלות את הבצל להוסיף
-
את הכבס ולהמשיך לטגן להוסיף את
-
התבלינים וערמונים ושתי כוסות מים
-
ולהכניס לתנור כשעה
-
מעדן טעים במיוחד עם אורז ליד....