קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
מטגנים את הבצל הסגול.והשום בשמן זית
סוחטים היטב את הנוזלים מהבטטה כדי שלא תהיה רכרוכית..
מוסיפים למחבת את הבטטה והקינמון
לאחר שזה מזהיב מוסיפים סילאן מלח ופילפל מערבבים
ושמים לקירור
מניחים על משטח העבודה את השניצל
שמים כפית או 2 מהמילוי תלוי בגודל השניצל ומגלגלים לגלילה
מכינים 3 קערות
אחת עם קמח מנופה
אחת ביצה
אחת פרורי פנקו או פרורי לחם זהובים
טובלים את הגלילה בקמח אח׳כ בביצה אח׳כ בפירורי פנקו
מניחים עג נייר אפיה משומן
מרססים ספרי שמן
ואופים 200 מעלות עד שזה מזהיב
או מטגנים בשמן עמוק
להגשה ניתן להכין פירה בטטה ולמעוך אותו לקרם בבללדר עם מעט קרם קוקוס
או להכין ירקות מוקפצים ולהניח מעל