לןגן

שניצל במילו בטטה

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 20/10/2019 | 02:44
שניצל במילו בטטה

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל הסגול.והשום בשמן זית

  2. סוחטים היטב את הנוזלים מהבטטה כדי שלא תהיה רכרוכית..

  3. מוסיפים למחבת את הבטטה והקינמון

  4. לאחר שזה מזהיב מוסיפים סילאן מלח ופילפל מערבבים

  5. ושמים לקירור

  6. מניחים על משטח העבודה את השניצל

  7. שמים כפית או 2 מהמילוי תלוי בגודל השניצל ומגלגלים לגלילה

  8. מכינים 3 קערות

  9. אחת עם קמח מנופה

  10. אחת ביצה

  11. אחת פרורי פנקו או פרורי לחם זהובים

  12. טובלים את הגלילה בקמח אח׳כ בביצה אח׳כ בפירורי פנקו

  13. מניחים עג נייר אפיה משומן

  14. מרססים ספרי שמן

  15. ואופים 200 מעלות עד שזה מזהיב

  16. או מטגנים בשמן עמוק

  17. להגשה ניתן להכין פירה בטטה ולמעוך אותו לקרם בבללדר עם מעט קרם קוקוס

  18. או להכין ירקות מוקפצים ולהניח מעל