לןגן

צלי בשר עם זתים ופטריות

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 18/10/2019 | 12:59
צלי בשר עם זתים ופטריות

תקציר המתכון: טעם פיקנטי נדיר !

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת הרוטב.

  2. לקלף 6 שיני שום לחצות לחצי כל שן..לחמם רבע כוס שמן בסיר עם השום עד לרתיחה קלה,נוסיף חצי כפית כורכום,כף גדושה פפריקה,פלפלים יבשים אדומים או חריף(סודני) או מתוק נערבב קלות,נוסיף את פרוסות הבשר נטגן אותם מעט בתבלינים משני הצדדים,נוסיף את הזתים,2 עגבניות חתוכות לריבועים,וסלסלת פטריות חתוכות או קופסת שימורים..כוס וחצי מים רותחים או ציר הבשר ששמרנו עם כפית אבקת מרק עוף מהולה במים,נפזר פלפל שחור גרוס ...לא להוסיף מלח הזתים מלוחים !!

  3. נבשל על להבה נמוכה כ 40 דקות

  4. נעטר בכוסברה קצוצה ונמשיך לבשל לעוד 10 דקות

  5. ניתן לוותר על הפטריות מי שרוצה.