לןגן

צי׳בטה לחם איטלקי ובלי ללוש!!

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 16/07/2015 | 13:32
צי׳בטה לחם איטלקי ובלי ללוש!!

תקציר המתכון: לחם איטלקי סיי-בה-טה עם מליון חורים ונטיפים בלי מחמצת, ובלי ללוש!! אם לא יצא לכן כמו שלי.. מרשה לכן לצעוק עליי..... הצלחה מובטחת!!!!

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב הכל ביחד עם המקל של הכף עץ עד לאיחוד החומרים יצא לכן בצק דביק ונשפך ( זה בסדר זה מה שאנחנו רוצות) לעטוף בנייר כסף ואז לכסות עם מגבת מטבח לחה ולתת לנוח במקום נעים בבית ל 18 שעות לא להציץ....

  2. לאחר שמונה עשרה שעות אתן תגלו בצק רך עם ים של בלונים ( מואהההההה) זה מה שאנחנו רוצות... לקחת תבנית ולשמן עם שמן זית ואז לבזוק מעט קמח וקמח תירס גרוס ( אופציה אבל ממליצה בגדול)

  3. במשטח יבש לרסס במעט מים ולשטח ניילון ניצמד.. ( פטנט מעולה אם לא רוצים שהניילון יברח.. נידבק יופי) לפזר מעט קמח מעל הניילון שהדבקנו לשיש... כי אל תשכחו אנחנו עובדות עם בצק דביק ...לשפוך לתוכו את הבצק הדביק ולפזר מעל קמח ואז בעזרת הידיים לשטח לצורה מלבנית באורך של 30 סמ אורך ו 12 סמ רוחב . להחזיק מצידי הניילון ולהחליק לתבנית שמחכה לנו כמו שציינתי ( למרוח שמן זית- קמח-קמח תירס גרוס) וליישר את הבצק שתהיה לנו צורה מלבנית לכסות במגבת מטבח... הפעם יבשה... לתת לבצק לנוח לשעתיים... ( וזהו פה נגמרת המנוחה

  4. לחמם תנור לחום של 220 מעלות להניח תבנית קטנה עם 2 כוסות קרח בתחתית התנור

  5. לבזוק מעט קמח מעל לבצק ולאפות ל 35 דקות לאחר 35 דקות להוציא ולהניח על רשת לקרר ל 20 דקות ואז..... לחתוך.... ומה שתגלו.... מואהההההה מערת נטיפים... בתאבון ובהצלחה

  6. !דרך אגב ... להשתמש בכוסות מדידה אוניברסליות. לא בחד פעמי!!! הכמויות לא אותו דבר ויש מצב שלא יצליח לכן עם חד פעמי