לןגן

פסטה ברוטב יין ואנטריקוט

מאת: נעם הלל, פורסם: 16/10/2019 | 22:56
פסטה ברוטב יין ואנטריקוט

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נתחיל בלחתוך את הסטייק הבצל והפטריות לרצועות לא דקות .

  2. נקח מחבת גדולה ונתחיל בטיגון בבצל עם כף שמן. כ5 דקות טיגון עש הזהבה לאחר מכן נוציא לקערה

  3. נשים את הפטריות במחבת ונצרוב אותם (ללא שמן ) עד שנהייות שחומות וגם אותן נשים בקערה

  4. נשים במחבת על אש גבוהה כף שמן ונוסיף את הרצועות סטייק ען מלח כ3 דקות ונצרף את זה לקערה

  5. בנתיים נבדל את הפסטה לפי הוראות ההכנה

  6. במחבת נשים את היין אדום והסוכר חום לאחר צמצום נוסיף את הטריאקי מלח ופלפל ונוסיף את הבצל הפטריות והסטייק נשאיר על אש גבווהה ואז ננמיך לבישול של רבע שעה עם מכסה לאחר מכן נוסיף את הפסטה כשהיא מוכנה אחריי בישול