לןגן

קציצות עם אורז ברוטב

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 15/10/2019 | 20:41
קציצות עם אורז ברוטב

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

חומרים לקציצות

חומרים לציפוי

מצרכים לרוטב

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את תפוח האדמה המגורד והסחוט סוחטים את החלה ומוסיפים לתפוחי האדמה מוסיפים מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה וכמון ומערבבים היטב, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה מוסיפים בשר טחון מערבבים היטב ומוסיפים את האורז, קורצים קציצות קטנות (בגלל שהאורז מתנפח בבישול.

  2. טובלים בביצה המקושקשת ולאחר מכן לטבול בסולת כדי שיספוג את הנוזלים, מטגנים במחבת לסגירה מכל הכיוונים, חצי טיגון.

  3. הכנת הרוטב:

  4. בסיר שמים שמן ואת התבלינים מערבבים כדי לפתוח את התבלינים עם השמן מוסיפים את המים הרתוחים מערבבים היטב מוסיפים את המלח מניחים את הקציצות בתוך הרוטב ומבשלים על אש קטנה כ-40 דקות. לא לערבב רק לנער את הסיר מידי פעם, לא צריך להישאר נוזלים אלא רק