לןגן

קציצות בשר ברוטב

מאת: שרה יוסף, פורסם: 15/10/2019 | 11:13
קציצות בשר ברוטב

תקציר המתכון: רכות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת הרוטב לטגן את הבצל עד להזהבה להוסיף תבלינים ורסק לערבב להוסיף כוס וחצי מים לתת לרתוח

  2. להכנת הקציצות

  3. לשים בקערה את הבשר,הבצל,תבלינים ולערבב היטב להוסיף את החציל הקלוי ולערבב היטב

  4. להכניס לרוטב את תפוחי האדמה ואז לעשות כדורים קטנים ולהטביף לסיר

  5. לבשל עד שהתפוח אדמה רכים

  6. בהצלחה

  7. מע שאוהבת אפשר להוסיף ירק כמו פטרוזיליה או כוסברה