לןגן

פרגיות תפו"א ושעועית ירוקה

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 12/10/2019 | 09:30
פרגיות תפו"א ושעועית ירוקה

תקציר המתכון: הכל בסיר אחד

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית לאחר שפרסנו את הפרגיות והתפוחי אדמה לקוביות

  2. נניחם בקערה נתבל בתבלין פלדלפיה נערבב היטב ..נשהה במקרר לרבע שעה ...את הבצל נזהיב בשמן ...נוסיף את הכורכום והפפריקה נערבב לפתיחת טעמים..נוסיף את התפו"א והפרגיות נטגן דקה תוך כדי ערבוב בסיר ...כעת נוסיף את השעועית הירוקה ..עגבניות..שאר התבלינים והמים...נבשל מכסה סגור להבה נמוכה 35 דקות ...נסיר מכסה נפזר את הכוסברה ונבשל לעוד רבע שעה ללא מכסה ! בהצלחה אילנית בניזרי