לןגן

עוגיות פיצוחים

מאת: ,לימור שמואלי, פורסם: 11/10/2019 | 12:53
עוגיות פיצוחים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

חומרים

אופן הכנה

  1. הכנה:

  2. לערבב את הפיצוחים יחד עם הסוכר. להוסיף את החלבונים ולערבב היטב כך שכל הפיצוחים עטופים בחלבונים.

  3. לקחת עם כפית מהמלית ועוד כפית שעוזרת לגרוף ולסדר את העיסה כמו שצריך. לסדר בצורת עוגיה על נייר אפייה בתבנית התנור עד שהעיסה נגמרת.

  4. להכניס לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות למשך כ 15 דקות.

  5. לא לאפות יותר מידיי כי הן נוטות להישרף מהר.

  6. העוגיות מתקשות שהן מתקררות לכן לא להילחץ אם הן נראות לכם קצת רכות בהתחלה.. הן מתקשות והופכות לקראנצ'יות ומתפצפצות בפה..

  7. לשמור בצנצנת סגורה.