לןגן

עוף עם קישואים ברוטב כתמתם

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 08/10/2019 | 10:30
עוף עם קישואים ברוטב כתמתם

תקציר המתכון: משגעעע

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר סוטאג' ...ראשית נטגן את הבצל בשמן עד להזהבה..נוסיף את השום לטיגון קצר...נוסיף את הכורכום והפפריקה נערבב לפתיחת תבלינים...נמניך להבה נניח את חלקי העוף נטגן אותם בתבלינים לדקה ...נכסה מכסה נאדה כ 5 דקות ...כעת נוסיף כוס מים רותחים מהול באבקת מרק עוף.. מחצית מהירק שקצצנו.. את גבעולי הכרפס ושאר התבלינים

  2. נבשל מכסה סגור 20 דקות להבה נמוכה !!

  3. כעת נוסיף את הקישואים חצי כוס מים רותחים נוספים ואת הירק הנותר ...נבשל לעוד כ 40 דקות רבע שעה לפני הסיום נבשל ללא מכסה או שניתן להכניס לתנור חום 200 מעלות לקבלת צבע יפה ...בהצלחה אילנית בניזרי ❤

  4. כעת נוסיף את הקישואים