קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
חותכים את הבצלים לקוביות ומטגנים עד להזהבה.
מטגנים קלות את הצנוברים.
מוסיפים את הבשר הטחון והתבלנים ובסוף את הצנוברים.
מערבבים היטב ומבשלים עד להשחמה של הבשר.
בצק-
משרים את הבורגול במים למשך חצי שעה.
מוסיפים את הסולת והקמח לבורגול ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
יוצרים כדורים מהבצק, משטחים וממלאים במלית הבשר. סוגרים לצורה הרצויה.
מטגנים בשמן עמוק עד להשחמה.
בתאבון!!