לןגן

מרק שעועית לבנה ברוטב עגבניות

מאת: נלי אברבוך, פורסם: 07/10/2019 | 11:53
מרק שעועית לבנה ברוטב עגבניות

תקציר המתכון: מרק פשוט וטעים עם מינימום עבודה. כמות מתאימה ל-3 מנות

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים חצי כמות שעועית מקופסת השימורים לצד ומועכים אותה ביחד עם המיץ

  2. מרתיחים חצי ליטר מים

  3. מטגנים בסיר את הבצל הקצוץ בשמן עד שנהיה שקוף

  4. מוסיפים את השעועית מקופסת השימורים (לא מעוכה)

  5. מוסיפים לסיר חצי ליטר מים רותחים ומחכים לבעבוע

  6. מוסיפים את השעועית המעוכה ותפוח האדמה ומערבבים.

  7. מוסיפים רוטב עגבניות ופפריקה ונותנים להתבשל כ15 דקות. מוסיפים מים לפי המרקם המבוקש למרק.

  8. מוסיפים כוסברה, מלח ופלפל לפי הטעם.

  9. בתאבון! :)