עוגת תפוח בדבש עם שיבולת שועל מדהימה ב5 דקות
מאת: נלי אברבוך, פורסם: 07/10/2019 | 11:09
תקציר המתכון:
טעימה בטירוף הכנה בקערה אחת!
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
3 ביצים
-
100 גר' סוכר
-
80 גר' דבש
-
180 מ''ל (3/4 כוס) שמן
-
4 תפוחים בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות
-
כוס (140 גר') קמח תופח
-
100 גר' קוקוס טחון
-
כוס שיבולת שועל להכנה מהירה
-
חופן אגוזי מלך שבורים לחצאים
-
60 מ''ל (1/4 כוס) מיץ תפוזים או שמנת מתוקה להקצפה
-
כפית קינמון (לא חובה)
-
כפית תמצית וניל (לא חובה)
אופן הכנה
-
מחממים תנור ל180 מעלות
-
מערבבים את כל המרכיבים בוו גיטרה/כף רגילה
-
מכניסים ל2 תבניות אינגליש קייק ומשטחים מלמעלה
-
מכניסים לתנור ל45 דקות עד שהעוגות מזהיבות
-
ניתן לזגג את העוגות במעט דבש בהוצאתן
-
בתאבון! :)