לןגן

פלפלים ממולאים פרווה

מאת: מירי גולני, פורסם: 05/10/2019 | 16:29
פלפלים ממולאים פרווה

תקציר המתכון: תודה לאילנית בניזרי על המתכון המוצלח - בתוספת שידרוג שלי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מצרכים למילוי

מצרכים לרוטב

אופן הכנה

  1. מתכון ל- 6 פלפלים ממולאים

  2. לחתוך את 3 הבצלים לרצועות ולטגן עד להזהבה, אחרי שהזהיבו להוציא 2 בצלים מטוגנים ולהוסיף לתערובת האורז

  3. בזמן טיגון הבצלים להכין את תערובת המילוי ולהוסיף 2 בצלים מטוגנים

  4. הכנת הרוטב : לאחר הזהבת הבצל להוסיף את שאר המצרכים. להוסיף לסיר 2-3 כוסות מים רותחים ולבשל את הרוטב כ-1/2 שעה עד שמסמיך

  5. ממלאים את הפלפלים בתערובת המילוי עד גובה 3/4 ומניחים אותם בתוך הסיר עם הרוטב

  6. לבשל כשעה על להבה נמוכה. לכל אורך הבישול להשקות את הפלפלים כדי שהאורז יתבשל טוב !

  7. בגמר הבישול ניתן להכניס את הסיר ל-1/2 שעה לתנור כדי שהפלפלים יקבלו צבע יפה והרוטב יסמיך

  8. אני לא משתמשת בפלפלים בצבע ירוק כהה, כי הם בדרך כלל מרים. משתדלת להשתמש בפלפלים בעלי כאילו 4 רגליים. הפלפלים בעלי 3 רגליים לא עומדים טוב בסיר