תקציר המתכון: תודה לאילנית בניזרי על המתכון המוצלח - בתוספת שידרוג שלי
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מתכון ל- 6 פלפלים ממולאים
לחתוך את 3 הבצלים לרצועות ולטגן עד להזהבה, אחרי שהזהיבו להוציא 2 בצלים מטוגנים ולהוסיף לתערובת האורז
בזמן טיגון הבצלים להכין את תערובת המילוי ולהוסיף 2 בצלים מטוגנים
הכנת הרוטב : לאחר הזהבת הבצל להוסיף את שאר המצרכים. להוסיף לסיר 2-3 כוסות מים רותחים ולבשל את הרוטב כ-1/2 שעה עד שמסמיך
ממלאים את הפלפלים בתערובת המילוי עד גובה 3/4 ומניחים אותם בתוך הסיר עם הרוטב
לבשל כשעה על להבה נמוכה. לכל אורך הבישול להשקות את הפלפלים כדי שהאורז יתבשל טוב !
בגמר הבישול ניתן להכניס את הסיר ל-1/2 שעה לתנור כדי שהפלפלים יקבלו צבע יפה והרוטב יסמיך
אני לא משתמשת בפלפלים בצבע ירוק כהה, כי הם בדרך כלל מרים. משתדלת להשתמש בפלפלים בעלי כאילו 4 רגליים. הפלפלים בעלי 3 רגליים לא עומדים טוב בסיר