לןגן

דג ברוטב פיקנטי סלונה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 04/10/2019 | 15:54
דג ברוטב פיקנטי סלונה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים בסיר רחב את השמן, עורכים שכבה של פרוסות עגבניות, מעליה שכבה של הפלפלים האדומים המתוקים והחריפים, מעל עוד שכבת עגבניות נוספת.

  2. מוסיפים את השום ומניחים את מנות הדג .

  3. מתבלים במלח, כמון ופפריקה מתוקה ויוצקים את המים.

  4. מבשלים על אש נמוכה 45-60 דקות.

  5. מגישים חם עם חלה טריה .