לןגן

עוגיות ביס

מאת: אתי ממן, פורסם: 16/07/2015 | 11:17
עוגיות ביס

תקציר המתכון: עוגיות ביס

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 60, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. בקערה לערבב מחמאה, אבקת סוכר, סוכר וניל, להוסיף בהדרגה את הקמח עד לקבלת בצק פריך, ליצור כדורים קטנים מאוד, להניח בתבנית על נייר אפייה במרווח 2 סמ', לשטח קל את הכדור עם מזלג , לאפות 170 מעלות בערך 17 דקות, שימו לב לא לחכות שהעוגיות יצהיבו, להוציא מהתנור כשהן לבנות.. לקרר ולפזר אבקת סוכר.

  2. טיפ להצלחת בצק פריך - לא ממיסים מחמאה במיקרו! מוציאים מהמקרר שעתיים לפני השימוש.. ב ה צ ל ח ה !