לןגן

עוגיות מבצק פריך טבולות בקוקוס וסירופ

מאת: אתי ממן, פורסם: 16/07/2015 | 11:04
עוגיות מבצק פריך טבולות בקוקוס וסירופ

תקציר המתכון: אזהרה! עוגיות ממכרות!!!

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 100, זמן הכנה: 90 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה לערבב מחמאה עם הסוכר, להוסיף מים, שמן, א. אפייה, את הקמח להוסיף בהדרגה ולערבב טוב עד לקבלת בצק פריך,, לקמח משטח עבודה, לגלגל נקניק עבה, לרדד מלבן, רוחב 8 ס"מ בערך, לקפל מהצד הקרוב אלינו, ומהצד השני לקפל על הקיפול הראשון, לחתוך עם סכין,, ברוחב 2 סמ' בערך, לסדר בתבנית (לא צפוף) לאפות 170 מעלות כ – 35 דקות, כשמתחיל להזהיב להוציא מהתנור,צריכות להתקבל עוגיות לא שזופות. בינתיים להכין את הסירופ – 1 כוס מים, 2 כוסות סוכר, חצי לימון טרי סחוט, לבשל להבה נמוכה עד שהסירופ מסמיך, להנמיך עוד, לטבול 4 עוגיות לשנייה ולהוציא, לטבול בקוקוס, וכך עם שאר העוגיות. לאחסן את העוגיות כשהן קרות!!!