לןגן

פול מטחון

מאת: איציק שלמה, פורסם: 02/10/2019 | 15:21
פול מטחון

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משרים את הפול לילה לפחות.

  2. מכניסים את הפול והאפונה לסיר עם מים.

  3. מוסיפים 3-4 שיני שום חתוכות, בצל חתוך,

  4. מבשלים כשעתיים עד שהפול מתרכך.

  5. מתבלים בתבלינים.

  6. משלבים שן שום למרק 2-3 כפות שמן זית וטוחנים ומחית חלקה.

  7. מגישים לשולחן רותח מטפטפים שמן זית מעל .

  8. מכינים פיתות צלויות וזוללים