לןגן

חלות דבש

מאת: טלי , פורסם: 02/10/2019 | 15:03
חלות דבש

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבלים את הקמח והשמריםן מוסיפים סוכר בימים נטורינה דבש ומלח במהירות איטית

  2. מוסיפים בהדרגה את המים ומערבלים כ10 דקות במיהרות בינונית עד לקבלת בצק רך וקצת דביק

  3. מעבירים את הבצק לקערה משומנת והופכים אותו בתוכה כך שיכוסה בשמן מכסים בנילון נצמד ומתפיחים כשעה

  4. עושים את הצורה הרצויה ומתפיחים כ40 דקות

  5. אופים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות כ-25 דקות עד הזהבה

  6. מכינים את הזיגוג: מערבבים את הדבש במים הרותחים מברישים כל חלה במחצית מהכמות בעת היציאה מהתנור.