לןגן

מרינדה לפרגיות.

מאת: לבנת , פורסם: 01/10/2019 | 17:19

תקציר המתכון: מרינדה נהדרת לפרגיות מבושלות ו/או על הגריל. ללקק את האצבעות. בתיאבון.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בכוס מערבבים את התבלינים היבשים והשום.

  2. מוסיפים שמן זית ולימון

  3. מערבבים היטב.

  4. מוזגים את התערובת על הפרגיות.

  5. מוסיפים את היין ומערבבים.

  6. יש להשרות מינימום שעה עד 24 שעות.