לןגן

עוגת תפוחים ואגסים בניחוח קינמון

מאת: נטע בשביל השוקולד, פורסם: 01/10/2019 | 06:53
עוגת תפוחים ואגסים בניחוח קינמון

תקציר המתכון: לראש השנה וחגי תשרי, אני אוהבת להכין את העוגה הנפלאה הזאת, עוגה עם ריחות של ילדות ,כל ביס עולם ומלואו,שילוב של תפוחים ואגסים יחד עם קינמון ואגוזים לשנה מתוקה ומבורכת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מחממים תנור ל 180 מעלות

  3. מכניסים את התפוחים ואגסים עם 2 כפות ליקר (לא הכל) מעט קינמון וסוכר דמררה למיקרוגל ל 4 דקות לריכוך.

  4. בקערה גדולה שמים את כל המרכיבים.

  5. מערבבים לתערובת אחידה.

  6. יוצקים לתבנית.

  7. אופים כ 50 דקות עד שעה, בדיקה עם קיסם שיוצא יבש.

  8. הטיפ שלי!!! לפזר על העוגה לפני האפייה סוכר דמררה וקינמון לקבלת מרקם קריספי

  9. בהצלחה

  10. שנה טובה

  11. אהבתם כנסו אלי לדף הפייסבוק ולאינסטגרם למתכונים נוספים.