לןגן

עוגת סולת ואגוזים

מאת: מיכל סדון, פורסם: 29/09/2019 | 15:35
עוגת סולת ואגוזים

תקציר המתכון: מעדן

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

לסירופ

אופן הכנה

  1. 1. לשים את כל היבשים בקערה

  2. 2.להמיס חמאה במיקרוגל להוסיף את השמן

  3. 3. להוסיף ליבשים.. ומעל את המים החמים.

  4. 4.בקערה נוספת לערבב את האגוזים הסוכר והקינמון.

  5. 5. לחלק הבצק לשתיים

  6. 6. לשטח בתבנית חצי מהכמות, לפזר התערובת אגוזים עם הקינמון והסוכר. לרפד עם החצי השני

  7. 7. לחמם תנור 180 מעלות מראש.

  8. 8.לאפות כ 40 דקות.

  9. 9. לשפוך הסירופ שנעשה בעוד מועד על העוגה כשהיא חמה.