תקציר המתכון: רכים וטעימים
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
את התפוחי אדמה נפרוס לעיגולים
נניח אותם בקערה נוסיף את שאר המרכיבים נערבב היטב
נכניס לשקית קוקי נקשור ונעשה חור קטן בשקית ליציאת אדים
נניח את השקית בסיר המותאם לתנור או תבנית
נכניס לתנור חום 200 מעלות
כעבור חצי שעה נסיר את השקית
נחזיר את התפוחי אדמה לתנור עד לקבלת צבע זהוב
שתרגישו את הרכות של התפוחי אדמה זה מוכן
הקוקי מזרז את התהליך בישול
מי שאינו רוצה להשתמש בקוקי
שירתיח את הפלחים ל10 דקות במים יצנן היטב יתבל ויכניס לתנור בהצלחה אילנית בניזרי
*למי שאין תבלין פלדלפיה שישתמש בגריל עוף ❤❤