סלט ירקות שורש
מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 27/09/2019 | 23:00
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 סלק גדול קלוף
-
1 קולורבי גדול קלוף
-
2 גזרים קלופים
-
2 גבעולי סלרי עם העלים
-
חופן כוסברה
-
חופן פטרוזיליה
לתיבול
-
2 כפות שמן
-
מיץ לימון
-
כף חומץ
-
2 כפות סילאן
-
1 כפית חרדל דיז'ון
-
2 שיני שום כתושות
-
מלח ופלפל שחור
-
*אפשר להוסיף באת ההגשה אגוזי מלך/גרעיני חמנייה/שומשום
אופן הכנה
-
את ירקות השורש חותכים לרצועות דקיקות לג'וליאנים או מגרדים במנדולינה מתאימה.
-
את כל הירק קוצצים דק.
-
מערבבים היטב את מרכיבי התיבול ויצקים על הירקות.