לןגן

עלי גפן ובצלים ממולאים

מאת: Tali Davidov, פורסם: 26/09/2019 | 09:38
עלי גפן ובצלים ממולאים

תקציר המתכון: סיר של אושר 😍

קטגוריה: אורז סוגת, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. הוראות הכנה:

  2. 10 בצלים בינוניים חתוכים באמצע מורתחים במים 15 דק לפחות .

  3. בתחתית הסיר מסדרים עלי גפן, עגבניות ומעל לימון פרוס לעיגולים ( רצוי ליהריד מעט קליפה מהלימון)

  4. אופן הכנה המילוי :

  5. בבלנדר טוחנים את הבצל ,בצל ירוק שום ופטרוזליה .

  6. מוסיפים את הלימון אורז עגול שמן ותבלינים לקערה ומערבבים

  7. -מעבירים את כל התערובת לסיר ומבשלים עם 3-4 כוסות מים כ-20 דקות אש בינונית נמוכה

  8. ושמתקרר מעבירים לקערה...

  9. כול שכבה של עלי גפן לפזר כף שמן וכף לימון וקורט מלח...ככה כל שכבה ומעלה בצל ( מוסיפים קורט מלח+פלפל שחור)

  10. אפשר גם כמה שיני שום...בין לבין .

  11. מוסיפים 1 וחצי כוסות מים( כי האורז כבר מבושל) מניחים צלחת זכוכית

  12. ומבשלים על אש בינונית 10-15 ואחכ מנמיכים ל50 דקות בישול להבה בינונית נמוכה

  13. ובתיאבון 💕😋