לןגן

ריבת חבושים

מאת: מיכל סדון, פורסם: 25/09/2019 | 21:21
ריבת חבושים

קטגוריה: ריבות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. *כוס חד פעמי לשתייה חמה.

  2. 1. על מנת שיהיה קל לקלף יש להרתיח כרבע שעה.

  3. 2.לאחר מכן לקלף בעזרת קולפן

  4. ולחתוך לרצועות ואז לרבעים ולהוריד את החלק הקשה מהאמצע.

  5. 3. לשים בסיר את כל המרכיבים.(מלבד הלימון).

  6. 4. לבשל על אש בינונית , לכסות חצי סיר כ30 דקות.

  7. 5. להוסיף מיץ מלימון אחד ולבשל עוד כחצי שעה עד לסמיכות.