לןגן

טנזיה

מאת: אורית לוי, פורסם: 25/09/2019 | 15:40
טנזיה

תקציר המתכון: מתוק, טעים, חגיגי, תוספת מושלמת לאורז

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת לטגן בשמן את הבצלים עד הזהבה.

  2. להוסיף את כל הפירות היבשים ולערבב.

  3. להוסיף את הסילאן ואת כל התבלינים ולערבב היטב.

  4. להוסיף מים רותחים, לערבב, לתת רתיחה ולבשל על אש קטנה עם מכסה חצי שעה.

  5. להגיש עם אורז - מעדן ♥