טנזיה
מאת: אורית לוי, פורסם: 25/09/2019 | 15:40
תקציר המתכון:
מתוק, טעים, חגיגי, תוספת מושלמת לאורז
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
2 כפות שמן לטיגון
-
2 בצלים חתוכים לחצי ולרצועות
-
פירות יבשים מה שיש בבית: משמשים, שזיפים, חופן צימוקים בהירים, חופן צימוקים כהים, תאנים, חמוציות
-
חופן אגוזי מלך + חופן שקדים מולבנים + מעט צנוברים + מעט קשיו + מעט בוטנים (מה שיש בבית)
-
4 כפות סילאן+ 2.5 כפות סוכר חום דמררה+ חצי כפית פפריקה אדומה בשמן
-
חצי כפית כורכום+ חצי כפית אגוז מוסקט+ חצי כפית קינמון+ מעט פלפל שחור
-
חצי כוס מים רותחים
אופן הכנה
-
במחבת לטגן בשמן את הבצלים עד הזהבה.
-
להוסיף את כל הפירות היבשים ולערבב.
-
להוסיף את הסילאן ואת כל התבלינים ולערבב היטב.
-
להוסיף מים רותחים, לערבב, לתת רתיחה ולבשל על אש קטנה עם מכסה חצי שעה.
-
להגיש עם אורז - מעדן ♥