לןגן

קרמבו

מאת: אתי ממן, פורסם: 16/07/2015 | 02:21
קרמבו

תקציר המתכון: לא צריך לחכות לחורף כדי לאכול קרמבו!

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 15, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. בתוך תבנית שטוחה מסדרים את העוגיות,מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט, ממלאים שקית זילוף עם צנתר חלק ומזלפים על העוגיות, מקפיאים לילה, מחממים שמנת מתוקה במיקרו עד לרתיחה, מוסיפים לשוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, על משטח עבודה מניחים נייר אפייה, מסדרים את הקרמבו ובעזרת כף מכסים בשוקולד, מעבירים לתבנית, מחזירים לקערה את השוקולד שנשאר על נייר האפייה ומכסים את שאר הקרמבו, מחזירים למקפיא עד להגשה, באהבה אתי ממן..