לןגן

סלטים אישיים

מאת: אתי ממן, פורסם: 16/07/2015 | 02:13
סלטים אישיים

תקציר המתכון: גינת הסלטים פורחת!

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 90, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

סלט אורגניטו

סלט יווני

סלט כרוב

אופן הכנה

  1. סלט אורגניטו - לסדר את הירקות בכלי הגשה לפי הסדר ברשימה, לפזר מעל גבינה בולגרית, לקלוף בטטה ולהמשיך לקלוף עד הסוף, לטגן בשמן עמוק עד שמתקבלת בטטה קריספית ומסולסלת, לפזר מעל הגבינה ולהוסיף מעט אגוזי מלך.. לתבל - שמן זית, מלח, פלפל שחור, מיץ לימון.

  2. סלט יווני - לסדר את הירקות בכלי הגשה לפי הסדר ברשימה לפזר מעל גבינה מגורדת וזיתים, לתבל – מלח, פלפל שחור, מיץ לימון טרי, שמן זית.

  3. סלט כרוב - לחתוך כרוב בשני הצבעים, לחלק בכלי הגשה, לטבל מלח, פלפל שחור, מיץ לימון טרי, מעט סוכר, חצי כוס רוטב סויה, לפזר מעל חמוציות או גרנולה..