לןגן

פאי רועים

מאת: קרן חביב, פורסם: 25/09/2019 | 08:21
פאי רועים

תקציר המתכון: מנת צהריים שהילדים יעופו על זה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

המרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את תפוחי האדמה עד לריכוך, למעוך לפירה לתבל במלח ופלפל ולהניח להתקרר.

  2. לטגן בצל, להוסיף את השום ולאחר מכן את הבשר טחון, להוסיף את התבלינים ולערבב היטב עד שהבשר משנה את צבעו לחלוטין.

  3. כשהפירה התקרר להוסיף 2 ביצים ומעט שמן ולערבב היטב.

  4. הרכבת המנה:

  5. בתבנית פיירקס מלבנית או עגולה , להניח שכבה דקה של הפירה ואז את שכבת הבשר ומעליה את הפירה שנותר לפזר מעל סומסום ולהכניס לתנור שחומם מראש 200 מע' למשך 45 דקות עד להשחמה קלה.