לןגן

צלי כתף

מאת: אמא ל7, פורסם: 24/09/2019 | 15:19

תקציר המתכון: פשוט, קל וטעייםםםם!!!!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. להפשיר את הבקר עד אשר אפשר להתעסק איתו.

  2. 2. לטגן מעט את רצועות הבצל, לתבל על פי הטעם, להוסיף את כוס המים (והיין). להשאיר להרתחה של מספר דקות.

  3. 3. להניח את הבקר על מגש מתאים ולהתחיל לתבל אותו בעזרת הידיים עם שמן, מלח ופלפל עד אשר הבקר מרגיש מחוספס. לא יותר מדי.

  4. 4. להניח את הבקר ב"רוטב" שנוצר ולהפוך כל 10 דקות.

  5. לאחר כ40 דקות להוסיף מעט מים, להנמיך את האש ולהניח לבישול איטי כשעה וחצי נוספות.

  6. 5. להמשיך להפוך ולבדוק פעם ב20-30 דקות.