לןגן

צלי בשר עם בטטה וערמונים

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 19/09/2019 | 19:30
צלי בשר עם בטטה וערמונים

תקציר המתכון: מנה נהדרת לחג😋

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הבשר יש להרתיח מראש בסיר לחץ עם עלי דפנה ופלפל אנגלי כחצי שעה

  2. להכניס לקירור לילה ואז לפרוס.

  3. בסיר לטגן 2 בצלים חצוכים סלייס עד הזהבה להוסיף כף סוכר חום ולקרמל עד שהבצל ממש זהוב להוסיף חצי כף גרגירי כוסברה חצי כף כורכום 5 עלי דפנה גרגירי פלפל שחור שלמים וחצי כף פלפל שחור גרוס לערבב ולהוסיף כוס וחצי ציר בקר מהנתח שהרתחנו להוסיף כף אבקת מרק עוף וכף אבקת בצל ומלח לטעום ולתקן טעמים להוסיף חופן כוסברה קצוצה ולסדר את פרוסות הבשר לבשל על להבה נמוכה בנתיים לחתוך בטטה לקוביות גדולות ולטגן קלות להוסיף לתבשיל כעבור חצי שעה. ולקראת הסוף את הערמונים לבשל עד שהבשר רך בהצלחה חופית אלמקייס